Υλοποίηση VPN για τα υποκαταστήματα διαλογής και διανομής Τύπου της Άργος Κεντρικής Ελλάδας

Το πρακτορείο Κεντρικής Ελλάδας της Άργος, της μεγαλύτερης εφοδιαστικής αλυσίδας Τύπου στην Ελλάδα, ανέθεσε στη Wizz την ανάπτυξη λύσης ασφαλούς διασύνδεσης VPN με τα υποκαταστήματα διαλογής και διανομής Τύπου σε Λάρισα και Καρδίτσα.

Εγκατάσταση Υποδομών Πληροφορικής στα νέα γραφεία της iD Smartway

Η iD SmartWay, καινοτόμος εταιρεία στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών έξυπνων καρτών, ανέθεσε στη Wizz την υλοποίηση των υποδομών πληροφορικής και Data Rack στα νέα της γραφεία.

Ασύρματη Υποδομή στα 5GHz για Digital Signage στο Golden Hall Athens

H Wizz, σε συνεργασία με την .tomako, εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου, υλοποίησε μελέτη και εγκατάσταση ασύρματης υποδομής για την ψηφιακή μετάδοση περιεχομένου Digital Signage σε 17 σημεία στο Golden Hall Athens.

Σύστημα Επιτήρησης Mobotix για την Άργος Διανομή Τύπου Κεντρικής Ελλάδος

Η Wizz, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Άργος, τη μεγαλύτερη εφοδιαστική αλυσίδα Τύπου στην Ελλάδα, εγκατέστησε σύστημα επιτήρησης IP με κάμερες του οίκου Mobotix, στο χώρο διαλογής και διανομής Τύπου της εταιρείας.

Αυτοματοποιημένη αποστολή/λήψη Fax μέσω Η/Υ για την Ίνκαμ ΕΠΕ

Τη λύση WizzEngines FAXcellence™, ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλήρους αυτοματοποιημένης μαζικής αποστολής και λήψης fax, εγκατέστησε η Wizz στην Ίνκαμ ΕΠΕ.

Σύστημα Επιτήρησης με IP κάμερες Mobotix για την Ίλυδα Πληροφορική ΑΕ

H Ίλυδα Πληροφορική ΑΕ, πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού επέλεξε τη λύση της Wizz για την κατασκευή του συστήματος επιτήρησης του Data Room της.