Το πρακτορείο Κεντρικής Ελλάδας της Άργος, της μεγαλύτερης εφοδιαστικής αλυσίδας Τύπου στην Ελλάδα, ανέθεσε στη Wizz την ανάπτυξη λύσης ασφαλούς διασύνδεσης VPN με τα υποκαταστήματα διαλογής και διανομής Τύπου σε Λάρισα και Καρδίτσα.

Η iD SmartWay, καινοτόμος εταιρεία στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών έξυπνων καρτών, ανέθεσε στη Wizz την υλοποίηση των υποδομών πληροφορικής και Data Rack στα νέα της γραφεία.

H Wizz, σε συνεργασία με την .tomako, εταιρεία παραγωγής και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου, υλοποίησε μελέτη και εγκατάσταση ασύρματης υποδομής για την ψηφιακή μετάδοση περιεχομένου Digital Signage σε 17 σημεία στο Golden Hall Athens.

Η Wizz, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Άργος, τη μεγαλύτερη εφοδιαστική αλυσίδα Τύπου στην Ελλάδα, εγκατέστησε σύστημα επιτήρησης IP με κάμερες του οίκου Mobotix, στο χώρο διαλογής και διανομής Τύπου της εταιρείας.

Τη λύση WizzEngines FAXcellence™, ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλήρους αυτοματοποιημένης μαζικής αποστολής και λήψης fax, εγκατέστησε η Wizz στην Ίνκαμ ΕΠΕ.

H Ίλυδα Πληροφορική ΑΕ, πρωτοπόρος Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού επέλεξε τη λύση της Wizz για την κατασκευή του συστήματος επιτήρησης του Data Room της.

Στη Wizz εμπιστεύθηκε και η Bosch Truck & Car Service Κατσίκης-Σαββόπουλος, τη διαχείριση της Πληροφορικής της.